Οι Βρετανοί αγοράζουν σαν τρελοί σακάκια – Δεν φαντάζεστε γιατί

Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς αν η Εθνική Αγγλίας θα επιβεβαιώσει το καλό της ξεκίνημα στο Μουντιάλ 2018 απόψε (3/7, 21:00) έναντι της Κολομβίας, αλλά η κομψότητα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δείχνει ότι έχει προωθήσει την αύξηση των πωλήσεων σακακιών, προς μεγάλη έκπληξη του ενδιαφερόμενου, ο οποίος έμεινε κατάπληκτος που αναδείχθηκε σε ίνδαλμα της μόδας.

Βρετανική αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης επίσημος χορηγός των κοστουμιών της Εθνικής Αγγλίας, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των σακακιών της αυξήθηκαν κατά 35% από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός που έγινε εκλέκτορας των “τριών λιονταριών” εμφανίστηκε πολύ πρόσφατα σε τρεις συναντήσεις της Εθνικής Αγγλίας φορώντας πουκάμισο, γραβάτα και σακάκι παρά τη ζέστη του ρωσικού καλοκαιριού.

«Ήταν υπέροχο να βλέπεις τον Γκάρεθ τόσο ωραία ντυμένο στο γήπεδο», δήλωσε χθες εκπρόσωπος της αλυσίδας ένδυσης στο AFP. «Οι πωλήσεις μας έχουν αυξηθεί κατά 35% σε όλη τη γκάμα των σακακιών».

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ διασκεδάζει πάντως με τις κολακευτικές συγκρίσεις που του κάνει ο βρετανικός Τύπος, απαντώντας στο BBC: «Δεν είμαι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ