Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν “γκαντέμη” τον Μικ Τζάγκερ

Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν “γκαντέμη” τον Μικ Τζάγκερ

 

Για έλλειψη καλοτυχίας κατηγορούν οι οπαδοί της Βραζιλίας τον Μικ Τζάγκερ, χρεώνοντας του ωστόσο την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Ιταλίας από το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Όπως αναφέρει το «Guardian», οι Βραζιλιάνοι παρακολουθούν την πορεία κάθε ομάδας που υποστηρίζει ο διάσημος τραγουδιστής και κατέληξαν ότι πρόκειται για «γκαντέμη».

Συγκεκριμένα, ο Μικ Τζάγκερ πριν την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ουρουγουάη, είχε προβλέψει νίκη των Ιταλών, οι οποίοι τελικά όμως έχασαν 1-0. Μάλιστα σημειώνεται ότι στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η Πορτογαλία, θα προκριθεί εύκολα από την φάση των ομίλων, ενώ για το παιχνίδι Αγγλία-Ουρουγουάη, είχε γράψει στο Twitter, ότι η Αγγλία θα νικήσει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τελικά η Αγγλία δεν κατάφερε να περάσει στην φάση των 16΄.

Οι Βραζιλιάνοι οπαδοί έχουν χρίσει φαβορί την ομάδα της Ολλανδίας για την κατάκτηση του Μουντιάλ και για αυτό τον λόγο παρακινούν τον διάσημο τραγουδιστή των Rolling Stones να ευχηθεί καλή επιτυχία στους «Πορτοκαλί».

 

Δείτε τη φωτογραφία

 

Πηγή theguardian.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ