Οι σκέψεις του Μπέντο ενόψει ΑΕΚ

Ουδείς στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός τρίτου διαδοχικού αρνητικού αποτελέσματος κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία ούσα ξεκούραστη θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, το βράδυ της Κυριακής (2/10, 20:30). Sold out δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά το φαληρικό γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο και σε αυτό το ματς.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν προτίθεται να κάνει πολλές αλλαγές στην εντεκάδα του Ολυμπιακού, σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι εναντίον του ΑΠΟΕΛ. Το ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους είναι η αποτελεσματικότητα στο δημιουργικό σκέλος του αγώνα και αυτό τόνισε ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας στους ποδοσφαιριστές του, αναλύοντας μέσω βίντεο τα λάθη της ομάδας στις δύο διαδοχικές ήττες από Λάρισα και ΑΠΟΕΛ. Ο απολογισμός των 0 γκολ σε τελικές προσπάθειες κόντρα στην κυπριακή ομάδα, δεν πρέπει να επαναληφθεί από τους Πειραιώτες, αν θέλουν να μη προσθέσουν άλλα προβλήματα στην ομάδα τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα διατηρήσει τη διάταξη 4-2-3-1 και ουσιαστικά οι δύο θέσεις που “παίζονται” είναι ο παρτενέρ του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς στον άξονα και ο ένας εξτρέμ. Θεωρείται δύσκολο ο 36χρονος Καμπιάσο να αγωνιστεί σε τρίτο σερί ματς μέσα σε μία εβδομάδα και ο Αντρέ Μάρτινς έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, Σεμπά και Ελιουνούσι διεκδικούν τη δεύτερη θέση στα “φτερά”, με τον Βραζιλιάνο να έχει το προβάδισμα. Ο Μπέντο ποντάρει πολλά στη συνεργασία των Φορτούνη και Μάριν, οι οποίοι αναμένεται να αγωνιστούν μαζί στην εντεκάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, το καλό του Ολυμπιακού απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, οι δυο τους είχαν πολύ καλές στιγμές και συνεργασίες πάνω στο χορτάρι. Υπάρχει, πάντως, και ένα σενάριο χρησιμοποίησης του Ντομίνγκες αντί του Φορτούνη, σε περίπτωση που ο τελευταίος κριθεί ανέτοιμος από την τεχνική ηγεσία, καθώς το Σάββατο (1/10) δεν έγινε δίτερμα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Η πιθανή εντεκάδα του Ολυμπιακού είναι η εξής: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγιεβιτς, Μάρτινς, Σεμπά, Φορτούνης, Μάριν, Ιντέγε.

 

ΠΗΓΗ:filathlos.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Μάριν σε άπταιστα ελληνικά: Αύριο όλοι στον ναό – ΒΙΝΤΕΟ

Οι συμβουλές του Αλέφαντου στον Μπέντο – Τι είπε για τον Φορτούνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ