«Οι παίχτες μου έχουν χαρακτήρα»

«Οι παίχτες μου έχουν χαρακτήρα»

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» επισήμανε, ακόμη, ότι η ομάδα του είναι συγκεντρωμένη στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας (4/2) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και ότι θα αποκτήσει αντικαταστάτη του Βαγγέλη Μάντζαρη μέχρι το διάστημα, που ακολουθεί το τέλος του πρώτου γύρου του «Τοπ 16», σε περίπου 20 ημέρες από σήμερα.  

«Είμαστε στο σημείο μηδέν», υπογράμμισε ο Μπαρτζώκας για τον αντικαταστάτη του Περιστεριώτη γκαρντ. «Η έκβαση του παιχνιδιού ήταν θετική, κάτι  πολύ σημαντικό», ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος παρατήρησε ότι: «Θυμίζω ότι είχα πει μετά την Σιένα ότι θα διορθώσουμε σύντομα αυτή την ήττα. Κάτι που κάναμε στο Τελ Αβίβ και σήμερα και έχουμε θετικό πρόσημο. Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια».

«Αποδείχθηκε ότι οι παίκτες μου έχουν χαρακτήρα», τόνισε ο Μπαρτζώκας και εξήγησε ότι:  Μετά τον τραυματισμό του Μάντζαρη, ήρθε η αποβολή του Λο, που ήταν πολύ καλός σήμερα, και μείναμε μόνο με δύο πόιντ γκάρντ. Μέσα σε όλα χτύπησε και ο Χάινς, αλλά θεωρώ ότι ο τραυματισμός του, το σχίσιμο στο μάτι, δεν είναι κάτι σοβαρό. Κάναμε καλό παιχνίδι. Βασιστήκαμε στο ομαδικό πνεύμα και την δημιουργία. Πήραμε τα ριμπάουντ, αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε θετικό πρόσημο, παρά την αστοχία στις βολές και στα μακρινά ελεύθερα σουτ».

«Αφιερωμένη στον Μάντζαρη»

«Αφιερώνω τη νίκη στον Μάντζαρη», συνέχισε ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά. «Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση».

« Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την συμπαράσταση», σημείωσε ο Μπαρτζώκας και σχολίασε, επίσης, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ότι: «Ότι ήταν να πω το είπα για την Σιένα. Ήταν ήττα που μας πόνεσε. Είχαμε μέτριο ματς. Ήμασταν πέντε πόντους μπροστά, δεχθήκαμε σερί 7-0 και έγιναν όσα δεν γίνονται σε δέκα χρόνια. Ανταπεξήλθαμε στο Τελ Αβίβ και σήμερα παρά τις απουσίες και αυτό πρέπει να το δούμε. Στο Τοπ 16 πρέπει να ξεχνάς ότι έχεις κάνει, θετικό ή αρνητικό, και να προχωράς. Είναι… μαραθώνιος, υπάρχουν τραυματισμοί και ντεφορμαρίσματα. Από το Τοπ 16 επειδή είναι μεγάλο, θα πάρει κάθε ομάδα ότι αξίζει».

Σε ερώτηση εάν τις ημέρες, που μεσολαβούν μέχρι το ντέρμπι της Δευτέρας θα δει περισσότερα DVD με ξένους παίκτες ή με αγώνες του Παναθηναϊκού, ο προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε ότι: «Εγώ ξεκάθαρα θα δω τον Παναθηναϊκό. Είχα πει από την αρχή ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για άμεσες αλλαγές και προσθήκες. Το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το τέλος του Τοπ 16 είναι 20 ημέρες. Θα δούμε να πάρουμε ότι καλύτερο. Δεν έχουμε περιθώριο. Θα αντιμετωπίσουμε το ματς της Δευτέρας με όσους παίκτες έχουμε. Είμαστε σε σημείο μηδέν για ξένο».

«Πάντα θέλουμε τον ίδιο ρυθμό για 40’», είπε σχετικά με το ντέρμπι ο Μπαρτζώκας. «Καταλαβαίνω τα παιδιά σήμερα, που χαλάρωσαν μετά το +20. Είχαμε φθορά στα φάουλ. Αναγκαστήκαμε να πάμε σε αδόκιμο σχήμα με Παπανικολάου, Περπέρογλου και βρήκε η Φενέρ την ευκαιρία να μειώσει».

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ