Οι Ιάπωνες μιλούν για Ελληνικό “πούλμαν”

Οι Ιάπωνες μιλούν για Ελληνικό “πούλμαν” 

 

Σκληρή κριτική στην Ελλάδα, αλλά και στην ομάδα τους για τον τρόπο που έπαιζε και δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε, άσκησαν οι παίκτες της Ιαπωνίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις του Ναγκατόμο που μίλησε για αυτοκαταστροφή των «Σαμουράι», λέγοντας: «Ήταν ευκολότερο να τους παίξουμε όταν ήταν 11 στον αγωνιστικό χώρο. Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για εμάς, όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Από εκείνο το σημείο, το μόνο που έκαναν ήταν να αμύνονται και να παίζουν για την ισοπαλία. Είχαν όλους τους παίκτες πίσω από την μπάλα και μας ανησυχούσαν οι επιθέσεις τους. Νομίζω ότι αυτοκαταστραφήκαμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λεγόμενα του Οκούμπο: «Για μεγάλο διάστημα είχαν παρκάρει ένα πούλμαν μπροστά από την εστία τους. Επειδή είχαν κλειστεί πολύ πίσω, υπήρχε αρκετός χώρος έξω από την περιοχής τους, ωστόσο δεν το εκμεταλλευτήκαμε όπως θα έπρεπε. Αλλάζαμε πολύ την μπάλα στην άμυνα και αυτό ήταν χαμένος χρόνος. Έπρεπε να παίξουμε με γρήγορες σέντρες. Τους φώναζα ότι πρέπει να κάνουμε πιο γρήγορα, αλλά δεν με άκουγαν. Όσο εμείς γυρίζαμε την μπάλα, αυτοί είχαν χρόνο για να οργανωθούν».

 

Πηγή gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ