Οι ευρωπαϊκοί αγώνες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη με 0% Γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

«Money Back»* και στους τρεις αγώνες, Σούπερ Προσφορά* στο Γκενκ – Ολυμπιακός

Μετά τη σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ και τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για το Τσάμπιονς Λιγκ, το ελληνικό ποδόσφαιρο δίνει απόψε νέες μάχες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φιλοδοξώντας να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τη θέση της Ελλάδας στην κατάταξη της UEFA. Και οι τρεις ελληνικές ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο για τις ρεβάνς μετά τα αποτελέσματα των πρώτων παιχνιδιών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- EUROPA LEAGUE: Για την πρόκριση στο Βέλγιο

Μετά το 1-0 επί της Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο Βέλγιο για τη ρεβάνς. Το γκολ του Φορτούνη δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους Πειραιώτες που θέλουν να συνεχίσουν στο Europa League. Σέντρα στην «Gegenka Arena» στις 21:00

Για τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» υπάρχει σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr

ΠΑΟΚ και Άρης στο Conference League

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης είχαν θετικά αποτελέσματα στα πρώτα τους παιχνίδια. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέσπασε λευκή ισοπαλία στο Σπλιτ κόντρα στην Χάιντουκ και αντιμετωπίζει τους Κροάτες στην Τούμπα με τον αγώνα να ξεκινάει στις 20:30. Ο Άρης, μετά το 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου χάρη σε γκολ του Πάλμα, αγωνίζεται στο ουδέτερο Βουκουρέστι κόντρα στους Ουκρανούς στις 20:00.

Προκριματικά Europa και Conference League: «Μoney Back*» στους αγώνες των ελληνικών ομάδων

Για τους αγώνες Γκενκ- Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Χάιντουκ και Ντιναμό Κιέβου – Άρης το Pamestoixima.gr προσφέρει το «Money Back*» αλλά και 0% Γκανιότα** στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα έως την έναρξη του αγώνα». Μεταξύ άλλων για τους τρεις ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων, στο Pamestoixima.gr προσφέρονται εκατοντάδες επιλογές , για την πρόκριση, τον παίκτη που θα σκοράρει, την ομάδα που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τον πρώτο σκόρερ ομάδας αλλά και τη νίκη με μηδέν παθητικό.

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ