ΟΦΗ: Με αρκετές απουσίες απέναντι στον Παναιτωλικό

Με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσει αύριο (3/1, 15:00) ο ΟΦΗ τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Οι Κρήτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι, με τον Γιώργο Σίμο να μην υπολογίζει στους τραυματίες Ντε Γκούζμαν, Σόουζα, Μαρινάκη, Γιάννου, Γιαννούλη, Ναμπί, Σακόρ και Βαζ. Άπαντες έμειναν εκτός αποστολής για το Αγρίνιο, όπως και οι Μίγγος, Νοικοκυράκης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του ΟΦΗ ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Σαρντινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους. Οι Ντε Γκούζμαν και Σόουζα συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, ο Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, οι Γιάννου, Γιαννούλης, Ναμπί και Σακόρ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Βαζ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ