Ο Ζιντάν ξέσπασε κατά των ΜΜΕ: Δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά

Ο Ζινεντίν Ζιντάν άφησε στην άκρη τον ήρεμο εαυτό του και για πρώτη φορά φέτος ξέσπασε κατά των επικριτών του με αφορμή την κριτική που ασκείται στον ίδιο και τους παίκτες του για τα αρνητικά αποτελέσματα της Ρεάλ.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, η ομάδα το οφείλει στον εαυτό της να προσπαθήσει ως το τέλος. Συνέχεια γίνεται κουβέντα για αλλαγή προπονητή. Αν κάποιοι θέλουν να παραιτηθώ, δεν θα το κάνω, ούτε οι παίκτες μου θα τα παρατήσουν. η μια μέρα είμαι στην έξοδο, την άλλη μένω. Αυτό κάνετε συνέχεια. Νευριάζω, γιατί ναι μεν εσείς θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά κι εμείς το ίδιο. Θα πρέπει όμως κι εσείς να σέβεστε τη δική μας», τόνισε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Έχουμε το δικαίωμα να παλέψουμε. Αφήστε μας να το κάνουμε. Πέρυσι, όχι πριν δέκα χρόνια, αυτή η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα. Λίγο σεβασμό, λοιπόν, σε αυτή την ομάδα. Πείτε το μου κατάμουτρα αν θέλετε να με διώξουν, όχι από πίσω. Μετά από κάθε άσχημο αποτέλεσμα με ρωτάτε για το μέλλον μου. Δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά από τον Τύπο».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ