Ο Ζαμπίδης πάει Κίνα

Ο Ζαμπίδης πάει Κίνα

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης συμμετέχει στη σημαντικότερη οργάνωση kick boxing της Κίνας, έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει μία ακόμη μεγάλη πρόκληση: τη διεκδίκηση της Παγκόσμιας Χρυσής Ζώνης του «Hero Legends» στα 70 kg!

Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αγωνιστεί και θα αντιμετωπίσει τον Κινέζο Xu Yan, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Παγκόσμιου τρόπαιου της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Iron Mike και τον Xu Yan είναι πολυαναμενόμενη, καθώς πρόκειται για δύο πολύ δημοφιλείς αθλητές, ιδιαίτερα στην Κίνα. Ο αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη, Xu Yan, είναι ένας πολύ δυνατός αθλητής, που ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας με στιλ Sanshou. Αργότερα συνέχισε με Ιαπωνικό αγωνιστικό στιλ Κ-1 απέναντι σε σημαντικούς αντιπάλους, μεταξύ αυτών: ο Yasuhiro Kido, ο Nagashima και ο Roqueni. Έχει αναδειχθεί πέντε φορές νικητής της διοργάνωσης «Legends of Heroes» και το track record του μετράει 47 αγώνες, με 36 νίκες, εκ των οποίων οι 16 με KO.

Στη διοργάνωση θα αγωνιστούν επίσης και πολλά διεθνή αστέρια του kick boxing όπως: ο Ουκρανός Artur Kyshenko, o Ταϋλανδέζος Yodsanklai Fairtex κ.ά.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ