Ο Χάμιλτον ποζάρει ημίγυμνος – ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Άφησε για λίγο το μονοθέσιό του για να φωτογραφηθεί ημίγυμνος, για λογαριασμό γνωστού αντρικού περιοδικού για την υγεία, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λούις Χάμιλτον.

Οι αναγνώστες μπορούν να δουν τα πολλά τατουάζ του Βρετανού πιλότου της F1, αλλά και το γυμνασμένου του σώμα.

Hamilton looks to the skies as he shows off some of his tattoos as he explains the meaning behind them

Μιλώντας στο περιοδικό είπε: «Αγαπώ το μελάνι. Όλα τα τατουάζ μου έχουν μία σημασία και ένα νόημα για εμένα. Έχω πίστη στο Θεό και γι’ αυτό θέλω να έχω πάνω μου κάποιες θρησκευτικές εικόνες. Έχω την Πιετά, ένα γλυπτό του Μιχαήλ Άγγελου, όπου απεικονίζει τη Μαρία να κρατάει τον Ιησού και μετά από αυτά έκανα ένα σταυρό, στον ώμο μου».

Επίσης, ο Βρετανός οδηγός έχει μια ιερή καρδιά στο χέρι μου, μουσικές νότες, επειδή αγαπά τη μουσική και μία πυξίδα στο στήθος του, την οποία επέλεξε να κάνει εκεί, καθώς πιστεύει ότι η εκκλησία είναι πυξίδα του.

The Mercedes driver poses during the photoshoot for the May's issue of Men's Health

Ο Χάμιλτον συμπλήρωσε πως: «Η οικογένεια είναι τα πάντα για εμένα κι έτσι έγραψα τη λέξη “οικογένεια” στην κορυφή του δεξιού μου ώμου. Στο στήθος μου έχω γράψει την έκφραση “ισχυρός πέρα από το μέτρο” που είναι ένα σύντομο κομμάτι που πήρα από ένα απόσπασμα του συγγραφέα Marianne Williamson και στην πλάτη μου έχω ένα σταυρό και φτερά αγγέλου».

Όταν ρωτήθηκε για τη ζωή του ως αθλητής απάντησε: «Λοιπόν, είμαι ένας αθλητής, αλλά οι άνθρωποι δεν έχουν την τάση να το βλέπω αυτό με τους οδηγούς της F1. Προπονούμαι σε αρκετά έντονο επίπεδο, καθώς η Formula 1 είναι απαιτητική όσον αφορά τη φυσική μας κατάσταση, κυρίως λόγω των δυνάμεων G που δεχόμαστε».

During the interview Hamilton discusses his body art and the physical demands of F1

Παρά το γεγονός ότι έχει ένα πολύ καλοσχηματισχένο σώμα, παραδέχθηκε ότι πρόσφατα του ζητήθηκε να αδυνατίσει λίγο: «Κάθε χρόνο πρέπει να κινείσαι όπως το φως, δηλαδή όσο πιο γρήγορα μπορείς. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο όριο βάρους, ανάλογα με το πόσο βαρύ είναι το αυτοκίνητο που οδηγείς. Πέρυσι έπρεπε να χάσω έξι κιλά και πήγα από 73kg στα 67kg. Ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν είχα να χάσω πολλά, αλλά έπρεπε να προπονηθώ πολύ».

Σε αυτή τη φάση, ο Χάμιλτον είναι σε διαπραγματεύσεις για να κλείσει μία νέα προσοδοφόρα συμφωνία με τη Mercedes, η οποία υπολογίζεται ότι θα προσθέσει στο ετήσιο εισόδημά του περίπου 37.000.000 ευρώ.

Hamilton's tattoos and what they mean

Ενώ, όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο πρωταθλητής της F1 είναι μόνος του, ύστερα από το χωρισμό του με την τραγουδίστρια Nicole Scherzinger.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Daily Mail

 

Διαβάστε επίσης:

Ο πρώτος οδηγός με ειδικές ανάγκες σε αγώνες ταχύτητας – ΦΩΤΟ

Η Μαντόνα τα “έβαλε” με το Instagram ανεβάζοντας… γυμνή φωτογραφία – ΦΩΤΟ

Αρραβωνιάστηκε ο Ρόμπερτ Πάτινσον

Η Έιμι Γουάινχαουζ “ζωντανεύει” στη μεγάλη οθόνη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ