Ο Τζον Τέρι ψωνίζει στη… λαϊκή

Ο Τζον Τέρι ψωνίζει στη… λαϊκή

Σάστισαν οι μαγαζάτορες σε αγορά του Σάρεϊ στη Βρετανία, που φημίζεται για τις πολύ φτηνές τιμές των προϊόντων της, βλέποντας τον Τζον Τέρι να εξετάζει προσεκτικά τις βιτρίνες.

Ο αμυντικός της Τσέλσι κερδίζει περίπου 170.000 λίρες την εβδομάδα και πρόσφατα πούλησε τη βίλα του στο Σάρεϊ έναντι 6 εκ. λιρών, για να φτιάξει μια καινούρια (με τεχνητή λίμνη για ψάρεμα) που του κόστισε περίπου 10 εκ. λίρες.

Όταν, όμως, έρχεται η ώρα για αγορές, φαίνεται πως ψάχνει τις καλύτερες τιμές. Ενδεικτικό των χαμηλών τιμών στη συγκεκριμένη αγορά είναι το όνομά της: Poundland.

«Το καλάθι του ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Ένας Θεός ξέρει τι γύρευε στην Poundland. Θα περίμενα να τον δω να ψωνίζει στα Harrods. Αν μπορώ να υπολογίσω σωστά, τα χρήματα που ξόδεψε για τις αγορές του τα κερδίζει σε περίπου ένα δευτερόλεπτο», δήλωσε χαριτολογώντας ένας από τους μαγαζάτορες.

Ο ίδιος ο Τέρι, πάντως, φάνηκε να διασκεδάζει το γεγονός ότι τράβηξε επάνω του όλα τα βλέμματα. Δεν χάλασε μάλιστα το χατίρι σε έναν φίλο της Τσέλσι που του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί. Το γεμάτο καλάθι, πάντως, το έκρυψε…

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ