Ο Τραπατόνι μας… “κατασκόπευε”

Ο Τραπατόνι μας… «κατασκόπευε»

 

Ο Ιταλός τεχνικός της Ιρλανδίας μίλησε και για τη παρουσία του στον πάγκο της Ιρλανδίας, λέγοντας πως έχει προσφέρει, κάνοντας καλή δουλειά. Ο Τζιοβάνι Τραπατόνι ρωτήθηκε αρχικά, αν θα επηρεάσει αρνητικά την Ιρλανδία μία ενδεχόμενη ήττα από την Ελλάδα. Βλέπετε, υπολογίζουν την εθνική μας, με βάση την πορεία της και τις επιτυχίες της εδώ και πολλά χρόνια.

«Δεν νομίζω. Αυτή είναι η δουλειά μας. Ο κόσμος ξεχνά τις νίκες. Στόχο στη ζωή μου και το έχω κάνει μέχρι τώρα, είναι να βελτιώνω ομάδες. Αυτή είναι η ζωή του προπονητή. Μπορείς να χάσεις με ένα λάθος του διαιτητή ή λόγω ενός άλλου λάθους. Για εμάς αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Για μένα δεν είναι μεγάλο πρόβλημα», απάντησε ο Ιταλός προπονητής.

Ακολούθως, ο 73χρονος τεχνικός μίλησε για την εθνική μας, και όπως είπαμε, και δεν έκρυψε πως έχει ρίξει…  μελέτη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Παρακολούθησα αρκετές φορές την Ελλάδα και είδα ποιοι είναι οι σημαντικοί της παίκτες. Είναι ένα φιλικό και θα ήθελα επίσης να δοκιμάσω έναν ή δύο καινούριους παίκτες για να δω κατά πόσο μπορούν να μας βοηθήσουν στο μέλλον. Αυτή επίσης είναι η δουλειά μας, να βρίσκουμε καινούριους παίκτες. Πρώτα είναι το αποτέλεσμα, αλλά δεύτερο έρχεται το να δείχνεις εμπιστοσύνη στους νέους παίκτες. Μπορεί να φαίνομαι λίγο αλαζόνας, αλλά πιστεύω πως έχουμε κάνει καλή δουλειά τα τελευταία δύο με τρία χρόνια», υπογράμμισε χαρακτηριστικά!

 

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ