Ο τερματοφύλακας του Euro2016 που επέβαλε τη… πιτζάμα στους συμπατριώτες του

Ο Γκάμπορ Κίραλι έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των χρηστών των social media λόγω της… ενδυματολογικής του επιλογής στους αγώνες. Συγκεκριμένα ο 40χρονος τερματοφύλακας  της εθνικής Ουγγαρίας αγωνίζεται σχεδόν πάντα με μια γκρι φόρμα, που κοροϊδευτικά αποκαλείται ως… πιτζάμα.

Μετά, όμως, την πρόκριση των Μαγυάρων στους «16» του Euro 2016, οι συμπατριώτες του για να τιμήσουν τον βετεράνο πορτιέρο πήγαν στις δουλειές τους φορώντας γκρι φόρμες. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πυροσβέστες ντύθηκαν… Κίραλι, όπως και τα μέλη της Ουγγρικής Συμφωνικής Ορχήστρας, ενώ το ίδιο έκαναν και εκατοντάδες άλλοι πολίτες.

 

Σε παλιότερη συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild, ο Κίραλι είχε εξηγήσει το λόγο που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ την αγαπημένη του γκρι φόρμα: «Τη χρησιμοποιώ για να με προστατεύει. Εκεί που μεγάλωσα, γύρω από το γήπεδο, υπήρχαν κλαδιά και πέτρες και φορούσα τη φόρμα για να ελαχιστοποιήσω τους τραυματισμούς.

Από τα 760 ματς που έχω παίξει, μόνο 30 στην καριέρα μου ήταν με σορτς. Δεν φοράω φόρμα στο σπίτι. Αυτά είναι τα ρούχα της δουλειάς μου. Δεν φοράω ποτέ γκρι φόρμα στο σπίτι, μάλλον μαύρη ή σκούρο μπλε».

 

Διαβάστε επίσης:

Το εκπληκτικό γκολ του Ρονάλντο με τακουνάκι – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ