Ο Σπανούλης για την οριστική διακοπή της Euroleague: Δύσκολη απόφαση, αλλά η καλύτερη…

Υπέρ της οριστικής διακοπής της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 στη Euroleague τάχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Σχολιάζοντας το… λουκέτο με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι ιθύνοντες πήραν μια δύσκολη απόφαση, ωστόσο τη χαρακτήρισε ως την «καλύτερη» απόφαση. «Πρώτα απ’ όλα, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Είναι κάτι πολύ σπάνιο, αυτό που συνέβη στον κόσμο. Ο κ. Τζόρντι Μπερτομέου και το επιτελείο του έπρεπε να πάρουν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Και στο τέλος της ημέρας, νομίζω ότι αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση» είπε αρχικά ο “V-Span” και συνέχισε:

«Έχει να κάνει με τον σεβασμό στην υγεία και την ασφάλεια των παικτών, και ξανά, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Αλλά πρέπει να σκεφτείτε πολλά πράγματα. Ας πούμε, όχι μόνο γι’ αυτή τη χρονιά, τη συνέχιση της Euroleague ή όχι, αλλά και για τον επόμενο χρόνο, για τις προετοιμασίες και άλλα πράγματα. Άρα είναι ένα ολόκληρο χάος και νομίζω ότι ήταν ξανά η καλύτερη απόφαση. Είναι καλύτερο να σκεφτούμε πώς μπορούμε να παίξουμε και να κάνουμε το καλύτερο για την επόμενη σεζόν.

Είναι πολύ σκληρό όχι μόνο για μένα, αλλά για κάθε παίκτη του μπάσκετ. Είναι πολύ σκληρό και για τους φιλάθλους, που αγαπούν το μπάσκετ και παρακολουθούν το μπάσκετ. Είναι σκληρό για όλους. Για όλα τα παιδιά που τους αρέσει και εργάζονται για το μπάσκετ. Επομένως, μου λείπει πολύ. Και, ξέρετε, πρέπει να περιμένουμε για να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επόμενη σεζόν, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε μια πολύ ωραία σεζόν στην Euroleague.

Σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους φιλάθλους, σε όλους τους ανθρώπους ανά την υφήλιο, εύχομαι να είναι υγιείς και να είναι ασφαλείς. Και εύχομαι αυτό το πράγμα, αυτή η πανδημία, αυτός ο ιός, να μην επιστρέψει ξανά. Επομένως, αυτό είναι που θέλω πρώτα απ’ όλα. Για το μπάσκετ, πρέπει να πω σε όλους ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Και εμείς, ως παίκτες, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε στην καλύτερη φόρμα, όλοι, και να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατόν, προκειμένου να απολαύσουμε το μπάσκετ ξανά.

Παίζουμε μπάσκετ για τους φιλάθλους. Παίζουμε μπάσκετ για να κάνουμε τους φιλάθλους χαρούμενους. Παίζουμε μπάσκετ για να κάνουμε τους φιλάθλους να απολαύσουν το παιχνίδι, να περάσουν πολύ καλά στο γήπεδο ή παρακολουθώντας στην τηλεόραση, όταν μεταδίδει αγώνες μπάσκετ. Κάνουμε τα πάντα γι’ αυτούς. Ο δεσμός που έχουμε μαζί τους, ήταν πάντα σπουδαίος. Άρα, είμαι σίγουρος ότι και πάλι θα είναι σπουδαίος και τα αποτελέσματα θα είναι σπουδαία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.