Ο Σούμι και… οι άλλοι

Ο Σούμι και… οι άλλοι

 

Η Monster Energy κατάφερε να μαζέψει στην πίστα Paul Ricard πέντε μεγάλες προσωπικότητες των motorsports για ένα καινούριο διαφημιστικό video που ετοιμάζει. Ο θρύλος της Formula 1, Michael Schumacher συναντήθηκε με τον θρύλο του TT John McGuiness και μαζί με τους Randy Mamola, Pol Espargaro και Keith Flint βγήκαν στη γαλλική πίστα.

 

 

Όλοι οι οδηγοί χρησιμοποίησαν μοτοσικλέτες διαφόρων κατασκευαστών με τον Schumi να επιλέγει μια Ducati 1199 Panigale βαμμένη στο ασημί της Mercedes και χορηγό την Petronas. Ο John McGuiness οδήγησε την «δική του» Honda CBR1000RR, ο πρώην αναβάτης GP 500 Randy Mamola βρέθηκε στη σέλα μιας Yamaha R1, ενώ ο Keith Flint – μουσικός στο διάσημο συγκρότημα Prodigy και φανατικός μοτοσικλετιστής – είχε στη διάθεσή του μια Suzuki GSX-R1000 της Crescent. Ο Pol Espargaro προτίμησε να χρησιμοποιήσει τη Moto2 μοτοσικλέτα της Kalex την οποία χρησιμοποιεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2.

 

 

Ο Michael Schumacher για μια ακόμα φορά βρήκε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του και στους δύο τροχούς, αυτήν τη φορά δίπλα σε πολύ έμπειρους συναθλητές. «Είμαι περήφανος που βρέθηκα στην πίστα με αυτούς τους αναβάτες, τους οποίους θαυμάζω. Δυσκολεύομαι να βρω τα λόγια να περιγράψω πόσο διασκεδαστικό είναι να οδηγείς με αναβάτες όπως τον John, τον Randy και τον Keith και φυσικά να παρατηρήσω από κοντά το μεγάλο ταλέντο του Pol Espargaro».

 

 

Ο McGuiness από τη μεριά του, εκθείασε τον Schumacher για το πάθος του και για τους δύο τροχούς. «Το να οδηγείς με τον Michael ήταν φανταστικό. Είναι ένας οδηγός που έχει πετύχει τόσα πολλά στους 4 τροχούς και θεωρείτε ο «Νονός» των motorsport. Ήταν φυσικά πολύ γρήγορος, δεν είχα καμία αμφιβολία για αυτό. Ο ενθουσιασμός του για τις μοτοσικλέτες είναι δείγμα του μεγαλείου του και αισθάνθηκα πολύ καλά που πέρασα μια μέρα μαζί του».

 

 

ΠΗΓΗ:msfree.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ