Ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στο Grand Prix της F1 στο Όστιν

Ο Δούκας του Σάσεξ έκανε μία cool εμφάνιση στο Grand Prix της F1 στο Όστιν. Φορώντας μπλουζάκι polo και γυαλιά ηλίου, παρακολούθησε τον αγώνα με ιδιαίτερη προσήλωση.

Ο Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν ήταν τελικά ο θριαμβευτής, κερδίζοντας τους Λιούις Χάμιλτον και Λάντο Νόρις που αποκλείστηκαν. Και μπορεί η Δούκισσα του Σάσεξ να μην τον συνόδευσε στον αγώνα, όμως ο Δούκας ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι γνωστός για τη αγάπη του για το άθλημα, έχοντας παρακολουθήσει τον πρώτο του grand prix με τη μητέρα του, Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας, το 1994.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν προσκεκλημένος της ομάδας της Mercedes. Εθεάθη να μιλά με μέλη της ομάδας καθώς και με τον Τότο Βολφ, τον εκτελεστικό διευθυντή της Mercedes F1. Άλλοι άτομα με τα οποία συνομίλησε ο Δούκας ήταν ο Βρετανός οδηγός Τζορτζ Ράσελ, ο επικεφαλής της ομάδας Red Bull F1 (και Mr Ginger Spice) Κρίστιαν Χόρνερ και ο επιχειρηματίας Ματ Κοέν. Άλλες διασημότητες που έδωσαν το παρών στον αγώνα ήταν ο Έλον Μασκ, ο Τζο Τζόνας, η Γκέρι Χόρνερ το και ο ηθοποιός Πάτρικ Ντέμπσι.

 

πηγή: theCars.gr

Τι νέο φέρνει το επαναστατικό Audi Q6 e-tron

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ