Ο Πελέ για τις φήμες σχετικά με την υγεία του

O θρυλικός Πελέ με νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να βάλει ένα τέλος στις φήμες που διαδίδονται σχετικά με την υγεία του.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, αλλά όπως διευκρινίζει “έχω ήδη βγει από τη ΜΕΘ και βρίσκομαι στο δωμάτιό μου”.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε τις δύο τελευταίες εβδομάδες, μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο, φαίνεται να ανήκει πια στο παρελθόν.

Θέλοντας δώσει απάντηση για τα περί «επιδείνωσης» της υγείας του, η κόρη του δημοσίευσε χθες στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως ο Πελέ είναι καλά.

Πελέ

Το μήνυμα του Πελέ

«Φίλοι μου, αυτό είναι ένα μήνυμα για τον καθένα σας. Μην νομίζετε ότι δεν έχω διαβάσει τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που έχω λάβει εδώ. Ευχαριστώ πολύ τον καθένα από εσάς, που αφιερώσατε ένα λεπτό από την ημέρα σας για να μου στείλετε θετική ενέργεια. Αγάπη, αγάπη και αγάπη! Έχω ήδη βγει από τη ΜΕΘ και βρίσκομαι στο δωμάτιό μου. Συνεχίζω κάθε μέρα πιο χαρούμενος, με πολλή διάθεση να παίξω ένα ακόμη 90λεπτο, συν τον επιπλέον χρόνο. Θα είμαστε σύντομα μαζί!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ