Ο ΠΑΣ τον πρώτο λόγο, παλεύει η Κέρκυρα

ΠΑΣ Γιάννινα εναντίον Κέρκυρας στις 17:15 με τους γηπεδούχων να θέλουν τη νίκη προκειμένου να επιστρέψουν στην πρώτη προνομιούχο πεντάδα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη διαθέτει τη δεύτερη κορυφαία άμυνα σε εντός έδρας αναμετρήσεις έχοντας δεχθεί έξι γκολ (12 υπέρ) σε μία επίδοση που διαθέτουν οι Πανιώνιος και Ξάνθη.

Σε σύνολο 10 αντίστοιχων αγώνων καταγράφουν τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες για να ηττηθούν ισάριθμες φορές.

Έτσι, μετρούν 15 από τους 28 βαθμούς που μετρούν ως συγκομιδή στις «Ζωσιμάδες».

Εξέτισε και επανέρχεται ο Άντι Λίλα σε αντίθεση με τον τιμωρημένο, Λεονάρντο Κούτρη, ενώ ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος που κρινόταν αμφίβολος λόγω τραυματισμού υπολογίζεται κανονικά. Για λόγους τακτικής αποκλείστηκε ο Αλέξανδρος Νικολιάς.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης για την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Ακόστα, Κόντε, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Κοζορώνης, Κοροβέσης, Λίλα, Μαμπούλου, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Ζάιρο, Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Ναδάλες, Βιδάλ και Τζημόπουλος.

Η Κέρκυρα παρουσιάζεται βελτιωμένη και ακόμη πιο ανταγωνιστική στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δίνει έμφαση στις καλύψεις των μετόπισθεν με τους νησιώτες να έχουν δεχθεί μόλις δύο ήττες αναφορικά με τους οκτώ πιο πρόσφατους αγώνες πρωταθλήματος.

Δεν υπολογίζεται ο καθοριστικός μεσοαμυντικός Στέφανος Σιόντης που θα απουσιάσει για πρώτη φορά έπειτα από 20 διαδοχικές εμφανίσεις ως βασικός λόγω τιμωρίας εφόσον συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Επίσης, δεν υπολογίζονται ο νεοφερμένος επιθετικός, Ευθύμης Γκαμάγκας, ενώ προβλήματα τραυματισμών ταλαιπωρούν τους Πολ Κεϊτά, Τάσο Βενέτη και Ντουαλά. Επανέρχεται ο Ονίλο.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μιχάλης Γρηγορίου για την αποστολή της Κέρκυρας: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Κέβιν, Ντιόγκο, Γκόμες, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Ζαραδούκας, Κόντος, Επστάιν, Ζορμπάς, Τουράμ, Ονίλο, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ