Ο Παναθηναϊκός ζήτησε το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε επισήμως από την Πολιτεία την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια. Το αίτημα κατέθεσε ο διευθύνων σύμβουλος του «τριφυλλιού», Παναγιώτης Τριαντόπουλος, στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, σε σημερινή συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού συνοδευόταν από αναλυτική μελέτη 250 σελίδων, όπου αναφέρεται το πλάνο ανάπτυξης που έχει η «πράσινη» ΚΑΕ για το ΟΑΚΑ, καθώς και οι αλλαγές που προτίθεται να κάνει προκειμένουν να το εκσυχρονίσει. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός, αν εγκριθεί η πρότασή του, θα αναβαθμίσει την κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ, θα προχωρήσει σε δημιουργία σύγχρονου προπονητηρίου, ενώ προβλέπεται ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων καθώς και η δημιουργία μουσείου, συνεδριακού κέντρου και καταστημάτων στο περιβάλλοντα χώρο.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν και νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα ο κ.Βασιλειάδης έχει μελετήσει την πρόταση του Παναθηναϊκού. Στο περιθώριο της συνάντησης ο υφυπουργός ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του για να διατηρηθεί το καλό κλίμα στους τελικούς της Α1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ