Ο ορισμός του fair play σε αγώνα στη Γερμανία – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τόνι Μουνιόζ μάλλον δεν θα παίξει ποτέ σε τοπ επίπεδο, όμως αξίζει όλα τα βραβεία του κόσμου για αυτό που έκανε σε αγώνα της πέμπτης κατηγορίας στη Γερμανία... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τόνι Μουνιόζ μάλλον δεν θα παίξει ποτέ σε τοπ επίπεδο, όμως αξίζει όλα τα βραβεία του κόσμου για αυτό που έκανε σε αγώνα της πέμπτης κατηγορίας στη Γερμανία.

Ο φορ της Μπόχολτ στην αναμέτρηση με την Μπάουμπεργκ κέρδισε πέναλτι που όμως δεν του έγινε ποτέ. Οι αντίπαλοι άρχισαν να διαμαρτύρονται έξαλλα και με το δίκιο τους και ο ίδιος έσπευσε να πει στον διαιτητή πως δεν υπήρξε ανατροπή με αποτέλεσμα να πάρει πίσω την απόφασή του.

Τα εύσημα των αντιπάλων για την αποθέωση του fair play ήταν η επιβράβευσή του. Όπως και ο σεβασμός όλων των αγνών φιλάθλων για την κίνησή του.

ΠΗΓΗ: athlitikotetradio

Δείτε το βίντεο από το ZENTA BAT: