Ο “νεκρός” Ματέους…αναστήθηκε

Ο “νεκρός” Ματέους…αναστήθηκε

Γερμανικό δικαστήριο δεν κατάφερε να εντοπίσει τον Λόταρ Ματέους με σκοπό να του παραδώσει νομικά έγγραφα και τον χαρακτήρισε “νεκρό”, με τον παλαίμαχο άσο να διαψεύδει πάντως τον… θάνατό του μέσω της Bild.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας “Bild”, βαυαρικό δικαστήριο είχε αναλάβει να στείλει έναν φάκελο στον Λόταρ Ματέους που περιείχε λεπτομέρειες για το επίδομα διατροφής σε μία πρώην σύζυγό του.

Παρά τις προσπάθειες, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γερμανίας του 1990 παρέμεινε άφαντος, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να βάλει πάνω στον συγκεκριμένο φάκελο τη λέξη “αποθανών” προκειμένου να κλείσει την υπόθεση.

Η είδηση φυσικά αυτή πήρε μεγάλες διαστάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τον Ματέους να παρεμβαίνει μέσω δηλώσεών του στη “Bild” και να ξεκαθαρίζει πως είναι μία χαρά στην υγεία του.

“Αυτό είναι εξωφρενικό. Ο καθένας μπορεί να δει πως είμαι ζωντανός, είτε στην τηλεόραση είτε στα γήπεδα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ματέους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να σβήσει τη φωτιά πριν καν βγει καπνός.

 

Πηγή: sport24.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ