Ο Μιραλάς για το Ολυμπιακός-Γιουνάιτεντ

Ο Μιραλάς για το Ολυμπιακός-Γιουνάιτεντ

Ο πρώην “ερυθρόλευκος”, Κέβιν Μιραλάς προειδοποιεί  με δηλώσεις του την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δε θα είναι εύκολο το έργο της κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο επιθετικός της Έβερτον πιστεύει ότι η ομάδα του Μόγιες πιο εύκολα θα συμμετάσχει και την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ κατακτώντας φέτος στη διοργάνωση, παρά από τη θέση της στο πρωτάθλημα.

«Η πίεση είναι στο μέρος της Γιουνάιτεντ, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά της. Είναι λίγο εκτός ρυθμού στο πρωτάθλημα. Γι’αυτούς είναι μια ευκαιρία για να σώσουν τη σεζόν. Είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν και να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο ματς είνα εκτός έδρας και ξέρω ακριβώς πως είναι να παίζεις εκεί. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά και έχουν ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να προσαρμοστούν στις συνθήκες της ατμόσφαιρας αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν θα είναι εύκολο για αυτόυς να παίξουν στην Ελλάδα.Σαν πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, νομίζω ότι μπορεί να προκριθεί και θέλω να προκριθεί. Θα είναι υπέροχο για τους οπαδούς, τους οποίους σκέφτομαι, αλλά και για την Ελλάδα επίσης. Από την άλλη πλευρά όμως θα ήταν καλό και για τον πρώην προπονητή μου (Μόις) για τον οποίο θα χαρώ πολύ».

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ