Ο Μάσα πρέπει να “σανιδώσει”

Σαφές μήνυμα στον Φελίπε Μάσα έστειλε το αφεντικό της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι. Η θέση του Βραζιλιάνου πιλότου την επόμενη περίοδο στη Scuderia είναι επισφαλής, μιας και δεν έχει καταφέρει να ανέβει στο πόντιουμ από το γερμανικό Grand Prix του 2010, ενώ βρίσκεται 139 βαθμούς πίσω από τον έτερο πιλότο της ομάδας, Φερνάντο Αλόνσο, στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

«Πιστεύω πως ο Φελίπε ξέρει τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να φτάσει στο μάξιμουμ της απόδοσής του και χρειαζόμαστε τους βαθμούς του για να πάρουμε το πρωτάθλημα των κατασκευαστών, αλλά και για να στερήσει βαθμούς από τους πιλότους των άλλων ομάδων. Έχει μπροστά του κάποιους πολύ κρίσιμους αγώνες τόσο για τον ίδιο, όσο και ως μέλος της Ferrari», τόνισε ο Ντομενικάλι.

Ο Φερνάντο Αλόνσο έχει «καπαρωμένη» τη μία θέση της ομάδας για το πρωτάθλημα του 2013, αλλά υπάρχουν ερωτηματικά για τη δεύτερη. Αρχικά στόχος ήταν ο Μαρκ Γουέμπερ, αλλά ανανέωσε με τη Red Bull. «Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε», είπε ο ισχυρός άνδρας της Ferrari. ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr    

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ