«Ο “Κάρα” πρότεινε τον Νταμπίζα»

«Ο “Κάρα” πρότεινε τον Νταμπίζα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως ο Καραγκούνης πρότεινε τον Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. με την ΑΜΚ να είναι στα 15 εκατ. ευρώ. Η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα να επικυρωθεί η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 15 εκατομμύρια ευρώ. 

Στη νέα ΑΜΚ, οι παλαιοί μέτοχοι θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν για δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου, ενώ για τους νέους μετόχους θα υπάρξει ένας επιπλέον μήνας, με αρκετούς μικρομετόχους να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι 11μελές και αποτελείται από τους: Αλαφούζο, Ηρειώτη, Κωνσταντίνου, Παναγόπουλο, Σωπήλη, Γούναρη, Λουκάκο, Παναγιωτίδη, Παπαδόπουλο, Καρανάσο, Μακρόπουλο.  

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος παραδέχτηκε τα λάθη του και δήλωσε βέβαιος για την εξασφάλιση της αδειοδότησης με το χρέος να μειώνεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ από τα 47 λόγω της τιμής της μετοχής.

Αποκάλυψε πως το μπάτζετ της νέας περιόδου θα πέσει από τα 28 εκατομμύρια ευρώ, στα 10 εκατομμύρια ευρώ με τα μισά να πηγαίνουν στο ρόστερ και τα υπόλοιπα διοικητικά και λοιπά έξοδα. Κάποιοι μικρομέτοχοι είχαν έντονες αντιδράσεις για τον Νίκο Νταμπίζα που είναι φαβορί για τεχνικός διευθυντής και κάπου εκεί ο Αλαφούζος αποκάλυψε πως τον πρότεινε ο Καραγκούνης: «Ο Καραγκούνης, που ήταν μέλος εκείνης της ομάδας, μου πρότεινε τον Νταμπίζα γιατί θεωρεί πως είναι ηθικό στοιχείο», είπε.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ