O “Greek Freak” ετοιμάζεται… για τη ραπ σκηνή – Έγινε τραγούδι και ο αδελφός του δεν αποκλείει να πάρει το μικρόφωνο

«Νιώσαμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι για τον Γιάννη, διότι ήμασταν σίγουροι ότι η ομάδα του θα κατακτήσει το πρωτάθλημα», δήλωσε στο Star ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Φράνσις για το ραπ τραγούδι που έγραψε για τον άσο των Μπακς και έχει γίνει viral στα social media. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε είναι πιθανό ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA να λάβει μέρος το video clip. Όσο για τις ικανότητες του Greek Freak εκτός παρκέ και το αν θα επιδείξει τη φωνή του στο τραγούδι, ο Φράνσις είπε χαμογελώντας: «Μπορεί και να τραγουδήσει. Αν τους δείξει κανείς, μπορεί και να τραγουδήσει».

Ο Ofili, όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομα του Φράνσις, μίλησε στο OPEN και για πώς εμπνεύστηκε το καινούργιο του τραγούδι. «Αυτό που είναι σημαντικό είναι η διαδρομή του Γιάννη προς την κορυφή. Τα έδωσε όλα. Έκανε πολλές θυσίες. Αυτό είναι το είδος της επιτυχίας που ήθελε κι αυτό περιγράφω στο ρεφρέν», δηλώνει ο μεγάλος αδελφός, Φράνσις Αντετοκούνμπο.

Το τραγούδι έχει τίτλο «Like Giannis» και σε ένα χαρακτηριστικό του στίχο αναφέρει: «Ό, τι κι αν γίνει θα τα καταφέρω και δεν θα με αλλάξετε καν». Σε άλλο σημείο του τραγουδιού ακούγεται η φωνή του θρυλικού Κομισάριου του ΝΒΑ, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, Ντέιβιντ Στερν να ανακοινώνει την επιλογή του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μιλγουόκι Μπακς στο Draft του 2013.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ