Ο Γκέκας αλλάζει ομάδα για 15η φορά

Παρελθόν και επισήμως αποτελεί από χθες για τη Σιόν ο Φάνης Γκέκας.

Ο πρόεδρος του ελβετικού συλλόγου, Κριστιάν Κονσταντέν, σε δηλώσεις του τόνισε: «Λύθηκε το συμβόλαιο του Φάνη Γκέκα. Αυτός μου το ζήτησε, διότι είναι 36 ετών και θέλει να παίζει κι όχι να κλείσει την καριέρα του στον πάγκο. Εγώ δεν ήθελα να του κλείσω τον δρόμο». 

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Γκέκας έχει ήδη «κλείσει» στη Σίβασπορ, όμως ο Κονσταντέν δήλωσε άγνοια: «Δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει πια, αφού το συμβόλαιο του με εμάς λύθηκε».

Όπως και να έχει πάντως, ο Λαρισαίος επιθετικός αλλάζει ποδοσφαιρικό… περιβάλλον για 15η φορά στην καριέρα του. Εννοείται ότι είναι αριθμός-ρεκόρ για οποιονδήποτε Έλληνα ποδοσφαιριστή έχει παίξει στο εξωτερικό, καθώς ξεκίνησε από την ΑΕΛ και στη συνέχεια πέρασε από την Καλλιθέα και τον Παναθηναϊκό.

«Μετανάστευσε» πριν από δέκα χρόνια, το καλοκαίρι του 2006 και έκτοτε βρίσκεται μονίμως στο εξωτερικό με σταθμούς τη Γερμανία (Μπόχουμ, Λεβερκούζεν, Χέρτα Βερολίνου, Αϊντραχτ), την Αγγλία (Πόρτσμουθ), την Ισπανία (Λεβάντε), την Τουρκία (Σάμσουνσπορ, Ακίσασπορ, Κόνιασπορ, Εσκισεχίρσπορ) και πλέον την Ελβετία (Σιόν).

Στη διαδρομή αυτή έχει φορέσει τη φανέλα 14 διαφορετικών ομάδων, με τη Σίβασπορ να γίνεται η 15η, αλλά και η 5η της τουρκικής Λίγκας. 

Διαβάστε επίσης:

Ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα ο Σουάρες με ρήτρα-μαμούθ

Το γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στην Σπάρτη – ΒΙΝΤΕΟ

Bild: Σε διαπραγματεύσεις Ρεάλ – Ντόρτμουντ για τον Παπασταθόπουλο   

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ