Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο πλευρό των Παιδιών της “ΕΛΠΙΔΑΣ”

Τις δυνάμεις του με το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», και την Πρόεδρό του κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ενώνει για ακόμη μια φορά ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο παίκτης των Milwaukee Bucks, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή του στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», αλλά και την αγάπη του στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ, οργανώνει έναν πρωτότυπο διεθνή διαγωνισμό καρφωμάτων, με τίτλο «DunksandDance Charity Event».

Με σύνθημα «Give and Rise» νέοι από ολόκληρο τον κόσμο καλούνται να ανεβάσουν στο Ιnstagram το δικό τους video πραγματοποιώντας ένα κάρφωμα. Οι καλύτεροι θα επιλεγούν από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και θα κληθούν να διαγωνιστούν live στο «SantAnna DunksandDance Charity Event» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 στο beach club SantAnna στην Μυκονο.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ευχαριστώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την στήριξή του, η κυρία Βαρδινογιάννη δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν κορυφαίο διεθνή αθλητή και καμάρι για τη χώρα μας, αλλά και για την «ΕΛΠΙΔΑ». Ο Γιαννης Αντετοκούνμπο με την στήριξή του στο έργο μας και στα παιδιά που μάχονται κατά του καρκίνου αποδεικνύει ότι εκτός από μεγάλος αθλητής, είναι συγχρόνως και ένας άνθρωπος με ξεχωριστή ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στέκεται στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ», αφού πριν από λίγους μήνες, με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη, συμμετείχε, από τις ΗΠΑ, στην μεγάλη καμπάνια του Συλλόγου για τον παιδικό καρκίνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ