Ο Γιαννιώτας έδειξε τον δρόμο στον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ είχε χάσει στον πρώτο αγώνα από την Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία (1-2) και παρότι πίεζε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο του επαναληπτικού στην Κύπρο, δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των Νορβηγών. Κι εκεί που όλα έδειχναν να είναι χαμένα, «μίλησε» ο Γιαννιώτας.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βρέθηκε μόνος προ της αντίπαλης εστίας μετά από την πάσα του Βάντερ στο 91’και δεν αστόχησε στέλνοντας στα ουράνια τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα προκρινόταν ακόμα και με το 1-0, όμως στα υπόλοιπα 7 λεπτά που διήρκεσαν οι καθυστερήσεις και καθώς οι παίκτες της Ρόζενμποργκ ανοίχτηκαν για να ισοφαρίσουν, κατάφερε να πετύχει δύο ακόμα γκολ. Ένα με τον Βάντερ στο 96′ κι ένα στο 98′ με τον Ντε Βιντσέντι, που κι αυτός, όπως ο Γιαννιώτας πήγε στον ΑΠΟΕΛ από τον Ολυμπιακό.

Με τη θριαμβευτική αυτή νίκη το ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στους ομίλους. Σίγουρα πάντως εξασφάλισε την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Διαβάστε επίσης:

Μιλιβόγεβιτς: Ήρθαμε για την πρόκριση

Στέλνουν Γκονζάλες στον Ολυμπιακό – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Αγγλία ο Κασάμι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ