Ο Φέτελ αρχίζει να…ιδρώνει

Ο Φέτελ αρχίζει να…ιδρώνει

 

 

Οι μόλις 13 βαθμοί που τον χωρίζουν από τον δεύτερο, Φερνάντο Αλόνσο, είναι η αιτία για να ανησυχεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ενόψει του grand prix στην πίστα του Abu Dhabi (2-4/11). 

 

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull Racing τόνισε πως στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι, επισημαίνοντας πως κάποιο πρόβλημα μπορεί να τον εμποδίσει από το κυνήγι του τίτλου.

«Αν κοιτάξετε πίσω, το ινδικό grand prix ήταν ένας εκπληκτικός αγώνας για εμάς. Λίγους γύρους πριν την καρό σημαία είχαμε κάποια θέματα με το πάτωμα του μονοθεσίου να πετά σπίθες, το οποίο προφανώς δεν μας δημιούργησε πρόβλημα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται αρκετή φαντασία για να καταλάβεις πόσο ευάλωτος είσαι ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία βρίσκεσαι. Είτε οδηγείς την κούρσα, είτε βρίσκεσαι στη μέση του grind και μονομαχείς για μία θέση, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να τερματίσεις τον αγώνα εκτός βαθμολογούμενης δεκάδας, αλλάζοντας για ακόμη μια φόρα την κατάσταση στο πρωτάθλημα. Νομίζω πως θα είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Θα ήταν κάτι ιδιαίτερο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα εδώ, αλλά για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να έχουμε ένα καλό σαββατοκύριακο, μία πολύ καλή παρουσία και να πετύχουμε περισσότερους βαθμούς από τους υπόλοιπους», δήλωσε ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

 

 

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ