Ο έξαλλος πανηγυρισμός προπονητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Χαμός στο Twitter – ΒΙΝΤΕΟ

Η Αριάρνε Τίτμους κατάφερε να ξεπεράσει την Αμερικανίδα σταρ Κέιτι Λεντέκι και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο 400 μέτρων, σημειώνοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στην ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021. Ωστόσο τα βλέμματα όλων συγκεντρώθηκαν στον προπονητή της και αυτό εξαιτίας του απίθανου τρόπου με τον οποίο πανηγύρισε…

Ο Ντιν Μποξάλ που βρισκόταν στις κερκίδες πάνω από την πισίνα τρελαίνεται τη στιγμή που βλέπει την Τίτμους να ολοκληρώνει τη διαδρομή της στην πισίνα. Από τον ενθουσιασμό του αρχίζει να κλωτσά τον αέρα, να τινάζει τα χέρια του ψηλά και να κουνά τα κάγκελα έξαλλος από τη χαρά του.

Μάλιστα, ένα κορίτσι που εργάζεται ως εθελοντής φάνηκε να προσπαθεί να τον συγκρατήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αργότερα πάντως, ο Μπόξαλ ξέσπασε σε δάκρυα όταν η Τίτμους ανέβηκε στο βάθρο στο Κέντρο Υδάτων του Τόκιο. Όπως δήλωσε η ίδια: «Έβλεπα τον Ντιν να πανηγυρίζει. Εγώ απλά προσπάθησα να αγωνιστώ όσο καλύτερα μπορούσα και να αγνοήσω όλα τα υπόλοιπα. Ειλικρινά νόμιζα ότι θα ήμουν πιο αγχωμένη όταν ήρθα, αλλά ο Ντιν μου είπε: Κοίτα, ξέρεις πώς να κολυμπάς, απλώς αυτός είναι ένας μεγάλο αγώνας κολύμβησης. Πρέπει μόνο να κάνεις ό,τι ξέρεις να κάνεις» δήλωσε η πρωταθλήτρια κολύμβησης.

Δείτε το βίντεο

Χαμός στο Twitter

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του προπονητή έγινε viral στο Twitter. «Εάν ο προπονητής μου δεν αντιδρά έτσι όταν κερδίζω, τότε δεν τον θέλω» έγραψε στο Twitter η Αυστραλή τενίστρια Ντάρια Γαβρίλοβα.

«Δεν είναι η ποσότητα των θεατών. Είναι η ποιότητα…. Ελπίζω όλοι να έχετε κάποιον που να πανηγυρίζει για εσάς, όπως κάνει αυτός ο τύπος» έγραψε ο χρήστης @emma_husar.

«Συγχαρητήρια στον προπονητή της Τίτμους που κέρδισε το meme της εβδομάδας» δήλωσε ο δημοσιογράφος Κριστιάν Σνάιντερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ