Ο εκβιασμός του Μουρίνιο

Ο εκβιασμός του Μουρίνιο

 

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι γνωστό πλέον ότι κατέχει άψογα τα mind games. Μέσω αυτών προσπαθεί συνήθως να μεταδώσει άγχος στον αντίπαλο, όμως αυτή τη φορά το έφτασε ένα βήμα παραπέρα, θέλοντας μέσω αυτών να εκβιάσει τον Θιμπό Κουρτουά και την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Marca», ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι εκβιάζει τον Βέλγο γκολκίπερ ώστε να μην αγωνιστεί με την Ατλέτικο στα ημιτελικά με αντίπαλο τη λονδρέζικη ομάδα.

Πως θα γίνει αυτό; Ο Μουρίνιο έχει εκμυστηρευτεί στον μάνατζέρ του πως εάν ο Κουρτουά αγωνιστεί με τους «ροχιμπλάνκος» χωρίς να καταβάλλουν ρήτρα, τότε έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Τσέλσι ο 21χρονος γκολκίπερ το ερχόμενο καλοκαίρι από τη στιγμή που το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2016 και να μείνει για δύο συνεχόμενα χρόνια στον πάγκο ως δεύτερος πίσω από τον Πετρ Τσεχ.

Εφόσον κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, θα έχει στείλει όπως όλοι καταλαβαίνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα τόσο στην ΟΥΕΦΑ για τη πρόσφατη στήριξή της στην Ατλέτικο στο θέμα της ρήτρας όσο και στην διοίκηση του μαδριλένικου συλλόγου, από τη στιγμή που ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει ζητήσει να επεκταθεί ο δανεισμός του για έναν ακόμα χρόνο.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ