Ο εκνευρισμός του Τζόκοβιτς για τον διαιτητή μπορεί να του στοιχίσει 10.000 δολάρια – ΒΙΝΤΕΟ

Πάνω στην έξαψη της στιγμής, ο Νόβακ Τζόκοβιτς άγγιξε με επιθετικό ύφος το χέρι του διαιτητή της αναμέτρησής του με τον Ραφαέλ Ναδάλ, Κάρλος Μπερνάντες, χωρίς να πάρει την άδειά του, όπως πρέπει σύμφωνα με τον κανονισμό. Δείτε τη φάση που μπορεί να στοιχίσει μέχρι και 10.000 δολάρια στον Σέρβο! 

 

Ο Τζόκοβιτς είχε μια διαφωνία με τον έμπειρο διαιτητή Κάρλος Μπερνάντες, στον σημερινό του αγώνα με τον Ναδάλ για τα προημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος chair umpire πίστευε πως ένα χτύπημα του Ναδάλ (σε game point του Σέρβου) είχε βρει οριακά τη γραμμή, ο Nole όμως δεν συμφώνησε μαζί του.

Ο Σέρβος άγγιξε τον Μπερνάντες και του είπε σε επιθετικό ύφος: “μην το αγγίζεις”, αναφερόμενος στο σημάδι που άφησε η μπάλα. Ήταν μια φάση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media, εξαιτίας των ξεκάθαρων κανονισμών της ΑΤΡ.

Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης έχει σωματική επαφή με διαιτητή χωρίς να έχει πάρει την άδειά του, μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι και με 10.000 δολάρια πρόστιμο, όπως αναγράφεται στο βιβλίο των κανονισμών της ΑΤΡ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το τηλεοπτικό hawk-eye συμφώνησε με τον Τζόκοβιτς και όχι με τον Μπερνάντες, δείχνοντας πως η μπάλα ήταν έξω.

 

Πηγή:tennisnews.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ