Ο δημοσιογράφος που ζήτησε συγγνώμη από την Σερένα Γουίλιαμς – ΒΙΝΤΕΟ

Η Σερένα Γουίλιαμς δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της… Είναι η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο και όσοι της ασκούν κριτική, θα πρέπει πολλές φορές, κατά την άποψη της, να απολογούνται και να ζητούν συγγνώμη.

Η Αμερικανίδα αντέδρασε σε κριτική που της έγινε από δημοσιογράφο μετά το τέλος αγώνα στο Αυστραλιανό Open και φρόντισε να το δείξει. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη μετά τη νίκη της της Λούσι Σαφάροβα, στον δεύτερο γύρο. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία των ερωτήσεων, ο πρώτος δημοσιογράφος που πήρε τον λόγο είπε στην Αμερικανίδα τενίστρια  ότι «η εμφάνισή σου ήταν λίγο ελλιπής. Με μερικά παραπάνω αβίαστα λάθη…».

Με το που η Γουίλιαμς τον άκουσε, δεν χάρηκε καθόλου και το έδειξε. «Νομίζω ότι αυτό που είπες είναι πολύ αρνητικό. Σοβαρολογείς;» του απάντησε, με τον δημοσιογράφο να λέει: «Απλά ήταν η παρατήρησή μου».

«Λοιπόν, θα έπρεπε να είσαι εκεί έξω. Δεν ήταν πολύ ευγενικό. Θα έπρεπε να ζητήσεις συγγνώμη. Θες να ζητήσεις συγγνώμη;», ανταπάντησε η Γουίλιαμς, με τον δημοσιογράφο να λέει τελικά: «Θέλω. Συγγνώμη».

Ικανοποιημένη από την απάντησή του, η Γουίλιαμς συνέχισε λέγοντας «Σε ευχαριστώ πολύ. Ήταν μία υπέροχη εμφάνιση. Έπαιξα καλά».

Δείτε το βίντεο από το Australian Open TV

Διαβάστε επίσης:

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Βαγγέλης Πανάκης

Η πρόταση γάμου εξελίχθηκε σε γκάφα ολκής – ΒΙΝΤΕΟ

Australian Open – Στα προημιτελικά ο Ναδάλ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ