Ο Χρήστος Βολικάκης στον Realfm 97,8 για την πρόκριση του στο Τόκιο

Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης μίλησε στον Realfm 98,7, για την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο αγώνισμα Όμνιουμ στην πίστα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και τους στόχους που έχει για την πολύ σημαντική διοργάνωση.

“Οι συνθήκες είναι δύσκολες, υπάρχει μόνο ένα ποδηλατοδρόμιο στην Αθήνα που και αυτό υπολειτουργεί. Δεν ανάβει η θέρμανση, δεν ανάβουν τα φώτα, τα κόστη είναι μεγάλα, οπότε η προετοιμασία μας είναι πολύ δύσκολη να προπονηθούμε σε τόσο κρύες συνθήκες. Οι αντίπαλοί μας έχουν τα πάντα, οικονομικά μπάτζετ, επιτελεία, τέλειες συνθήκες. Δεν τα έχω ζήσει ποτέ αυτά, μάθαμε στα δύσκολα. Βεβαια περάσαμε και πιο δύσκολα να μην μας ανοίγουν καν το σταδιο να προπονηθούμε. Χρειαζόμαστε περισσότερη στήριξη, πόσο μάλλον τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες” τόνισε.

“Είναι η τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες για εμένα, στις τρεις πρώτες Ολυμπιάδες έκανα το σπριντ, τώρα άλλαξα αγώνισμα. Ήταν μεγάλο ρίσκο, αλλά είχα μεγάλες επιτυχίες εξίσου” πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε ο Βολιώτης ποδηλάτης, για την 4η συμμετοχή του, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στον Παύλο Παπαδημητρίου και τον Δημήτρη Σταυρακάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ