«Ο Μπαλοτέλι είναι Παναθηναϊκός»

«Πράσινα» αισθήματα έχει ο Μάριο Μπαλοτέλι, όπως αποκάλυψε η πρώην σύντροφος του Ιταλού Επιθετικού, Μπέτυ Κουράκου, αναφέροντας πως από τις ομάδες της Ελλάδας, ο επιθετικός της Ιταλίας υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό, ενώ στην συνέχεια τον σύγκρινε με τον Τζιμπρίλ Σισέ, αναφέροντας πως ο Μπαλοτέλι έχει καλύτερο στιλ από τον Γάλλο αλλά είναι και καλύτερος ποδοσφαιριστής.Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μπέτυς Κουράκου, στην εφημερίδα «Live Sport»:

“Είναι πολύ καλό παιδί, τα media τον έχουν αδικήσει. Ευχάριστος, τσαμπουκάς, άνθρωπος με θετική ενέργεια και ωραίος τρελός.

Αυτό μου άρεσε η τρέλα του. Ταιριάζαμε σε αυτό. Του έλεγα “που θα πάμε” και μου απαντούσε “πάμε στο λούνα παρκ”. Το ευχαριστιόμασταν σαν παιδί.

Του αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια, η μουσική, η μόδα και τα ρούχα. Και σε διαβεβαιώνω ότι επειδή έχω συναντηθεί και με τον Σισέ, ο Μάριο έχει πολύ καλύτερο στιλ και γούστο από τον Τζιμπρίλ και είναι και καλύτερος παίκτης”.Για τις ποδοσφαιρικές προιτμήσεις του Ιταλού επιθετικού ανέφερε: “Θεωρεί καλύτερο παίκτη του κόσμου τον Μέσι και εκτιμά τον Ρονάλντο, αν και δεν του αρέσει η συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο.

Και ασφαλώς από την Ελλάδα υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω πως, μάλλον από το Τσάμπιονς Λιγκ. Και πάντα του έκανα πλάκα, γιατί εγώ είμαι Ολυμπιακάρα”!

 ΠΗΓΗ: pamesports

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ