Ο Aoyama αντί του Hernandez

Ο Aoyama αντί του Hernandez

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Hiroshi Aoyama θα αντικαταστήσει τον τραυματία Yonny Hernandez την ερχόμενη εβδομάδα, στον τελευταίο γύρο της χρονιάς, στην Βαλένθια.

Ο πρώην αναβάτης του MotoGP και πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 250cc (2009), συμμετείχε φέτος – χωρίς επιτυχία είναι η αλήθεια, μιας και τερμάτισε μόλις 18ος – στο Πρωτάθλημα των SBK, ενώ τώρα θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει, έστω και προσωρινά, στο MotoGP με την Avintia Blusens, πάνω σε μια CRT μοτοσυκλέτα.

Εμείς να θυμίσουμε ότι ο Hernandez είναι εκτός αγώνων, εξαιτίας του τραυματισμού του στον ώμο στο GP της Ιαπωνίας, και έχει χάσει τους αγώνες στην Μαλαισία, στο Phillip Island, ενώ στην Αυστραλία αντικαταστάθηκε από τον Kris McLaren, ο οποίος δεν έφτασε το όριο του 107% και αποκλείστηκε από τον αγώνα.

Τέλος, να υπογραμμίσουμε ότι η Avintia Blusens δεν έχει – για την ώρα – ανακοινώσει τους αναβάτες της για το 2013, με τον Barbera όμως να επιβεβαιώνει ότι, αν και δεν έχουν πέσει οι υπογραφές στο συμβόλαιο, θα είναι του χρόνου με την ισπανική ομάδα. Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Raul Romero, έχει δηλώσει ότι θέλει και οι δυο οδηγοί του να έχουν προϊστορία και εμπειρία στο MotoGP.

 

ΠΗΓΗ:motograndprix.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ