Νύχτα τρόμου στο Ισραήλ: Σε καταφύγιο Σφαιρόπουλος, Δέδας και Γεραγωτέλλης

Πολύ δύσκολα είναι τα τελευταία 24ωρα για τους κατοίκους του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας, εξαιτίας των εκατέρωθεν πυραυλικών επιθέσεων. Στο Ισραήλ έχει σημάνει συναγερμός λόγω του όγκου των πυραύλων.

Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο άμεσος συνεργάτης του, Βασίλης Γεραγωτέλλης, οι παίκτες και τα μέλη του επιτελείου της Μακάμπι Τελ Αβίβ βιώνουν πρωτοφανείς καταστάσεις, καθώς βρέθηκαν σε καταφύγια την ώρα που πύραυλοι της Χαμάς έπλητταν το Ισραήλ.

«Είμαι στο Ισραήλ τρία χρόνια και από την πρώτη στιγμή, μας είχαν ενημερώσει ότι υπάρχει περίπτωση να ζήσουμε κάποιες δύσκολες στιγμές. Πίστεψέ με όμως, όσο προετοιμασμένος κι αν είσαι, το να τις ζεις τελικά είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία. Και όσα κι αν σου περιγράψω, νομίζω ότι τα συναισθήματα εκείνων των ωρών, δύσκολα μπορεί να τα καταλάβει κάποιος που δεν τις έζησε» ανέφερε ο Βασίλης Γεραγωτέλλης μιλώντας στο Basketa.gr

Ανάλογη η κατάσταση και στη Χολόν, όπου βρίσκεται ο Στέφανος Δέδας με την οικογένεια του. Ο Έλληνας τεχνικός με ανάρτησή του στο twitter ενημέρωσε πως είναι ασφαλής μαζί με την γυναίκα του και τα τρία παιδιά του μιας και έγραψε: «Σε αυτές τις στιγμές, όταν τρέχεις στα καταφύγια με τα τρία παιδιά σου και ο ουρανός γκρεμίζεται πάνω από το κεφάλι σου, καταλαβαίνεις ότι το μπάσκετ είναι απλά μια διασκέδαση. Ευχαριστώ όσους από την Ελλάδα και το Ισραήλ επικοινώνησαν με εμένα και με την οικογένειά μου. Είμαστε ασφαλείς. Σας ευχαριστώ».

Διακόπηκε αγώνας λόγω των εκρήξεων

Το παιχνίδι της Μακάμπι Ραάνανα με τη Μακάμπι Κίριατ Μότζκιν διεκόπη κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου, λόγω των σειρήνων που ήχησαν στην περιοχή την στιγμή των πυραυλικών επιθέσεων. Οι παίκτες σάστισαν, με αρκετούς να ξαπλώνουν στο παρκέ, όντας τρομοκρατημένοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ