«Ντροπή να λένε ότι χτύπησα τον Λαμπρόπουλο»

«Ντροπή να λένε ότι χτύπησα τον Λαμπρόπουλο»

O Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για το επεισόδιο που είχε με τον Λαμπρόπουλο στον αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο και τόνισε ότι είναι ντροπή να βάζουν κάποιοι τον νεαρό αμυντικό να λέει ότι χτυπήθηκε.

Ο προπονητής του Άρη, με δηλώσεις του στον NovaΣπορ FM, υποστήριξε ότι ζήτησε από τον παίκτη του Πανιωνίου να μην προκαλεί, αναφέρθηκε στην προσπάθεια σωτηρίας, καθώς και στον στόχο της παραμονής.

«Πρώτα από όλα στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας να διαμορφώσει άποψη με αυτά που ανεβάζει» είπε και πρόσθεσε: «Αν δείτε εγώ είμαι στον πάγκο μου, τι δουλειά έχει ο Λαμπρόπουλος εκεί και μιλάει; Ο κόσμος έβραζε και του είπα “πήγαινε μέσα μικρέ, μην προκαλείς για να μην μπει ο κόσμος μέσα και έχουμε επεισόδια”. Έβριζε, φώναζε στους διαιτητές και εγώ ήμουν στον πάγκο. Είναι ντροπή να βάζουμε ένα παιδί να λέει ότι τον χτύπησα και του είπα διάφορα. Καταφέραμε να κερδίσουμε και βρίσκουν διάφορα. Υπήρξε ένταση και δεν έγινε το παραμικρό. Ήρθε προς το μέρος μου, μου μίλησε και στον βοηθό και έλεγε να αποβληθεί ο Τάτος. Του ζήτησα να μην προκαλεί και να κοιτάξει το παιχνίδι».

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ