Ντιέγκο Μαραντόνα: «Επιστρέφει» μέσω των social media για να πανηγυρίσει τον τίτλο της Νάπολι

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα…επιστρέφει μέσω των social media για να…φωνάξει: «Forza Νάπολι» και να πανηγυρίσει τον τίτλο που κατέκτησε και μαθηματικά η Νάπολι στην Ιταλία.

«Μια νέα ημερομηνία για να θυμόμαστε, μια νέα χαρά για την πόλη, για τους ανθρώπους, για την ιστορία. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά! Forza Νάπολι!». Με αυτές τις λέξεις η σελίδα του Ντιέγκο Μαραντόνα στο Instagram (που πέθανε στις 25 Νοεμβρίου 2020) γιορτάζει το πρωτάθλημα της Νάπολι, 33 χρόνια μετά από το τελευταίο που κέρδισε με το διάσημο Αργεντινό στην ενδεκάδα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Maradona (@maradona)


Επίσης η Κλαούντα Βιγιαφάνε, πρώην σύζυγος του Μαραντόνα και μητέρα της Ντάλμα και της Τιζανίνα, γιόρτασε το τρίτο «σκουντέτο» της Νάπολι ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram και γράφοντας: «Γιορτή στον παράδεισο»

Μια εικόνα δείχνει έναν γαλάζιο ουρανό με τις λέξεις «Νάπολι Πρωταθλήτρια Ιταλίας» και «Σίγουρα γιορτάζεις, ο ουρανός γιορτάζει», αναφερόμενη στον Ντιέγκο που πέθανε σχεδόν τρία χρόνια πριν, και είχε οδηγήσει τη μπλε ομάδα στην κατάκτηση των δύο πρώτων τίτλων.

Η Καλκούντια Βιγιαφάνες έχει βιντεοσκοπήσει τον εαυτό της να χορεύει στο δρόμο κυματίζοντας μια σημαία της Νάπολι παρέα με τον Ντονάτο Ντε Σάντις, έναν γνωστό Αργεντινό σεφ και τηλεοπτικό πρόσωπο.

Και από κάτω υπήρχαν τα «like» της κόρης του Τζιανίνα, η οποία με τη σειρά της αφιέρωσε μια μεγάλη ανάρτηση στο πρωτάθλημα της Νάπολι, συνοδευόμενη από φωτογραφίες της αδερφής της στο γήπεδο με τον πατέρα της, με αφορμή το πρωτάθλημα του 1990:

«Η αγαπημένη μου φωτογραφία. Η αδερφή μου (Ντάλμα) και αυτός, ο αιώνιος αρχηγός των ευτυχισμένων στιγμών μου. Μετά από 33 χρόνια η ηλικία μου… Πρωταθλήτρια ξανά η Νάπολι! Σας αγκαλιάζω από εδώ μέχρι να τα ξαναπούμε! Ο πιο παρών απών. Ευχαριστώ για την τόση αγάπη Ναπολιτάνοι της καρδιάς μου! Συγχαρητήρια!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ