Ντέρμπι χωρίς ντόπινγκ κοντρόλ

Το μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί χωρίς να υπάρχει έλεγχος ντόπινγκ! Το ίδιο θα συμβεί και μ’ όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής στην Α1.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει κάθε εβδομάδα το ΕΣΚΑΝ, οι έλεγχοι ντόπινγκ στο πρωτάθλημα μπάσκετ έχουν διακοπεί από τον Δεκέμβριο! Μέχρι τότε τα πράγματα πήγαιναν αρκετά καλά με τεστ τόσο στην Α1, όσο και στην Α2, αλλά ακόμα και στην Β’ εθνική. Μεγαλεία για το ελληνικό μπάσκετ, αν αναλογιστεί κανένας ότι την περασμένη σεζόν όλο το πρωτάθλημα της Α1.Αιτία γι’ αυτό που έγινε στο περασμένο πρωτάθλημα ήταν μια μικρή οφειλή του ΕΣΑΚΕ (περίπου 35.000 ευρώ) προς τους δειγματολήπτες. Τότε από το μπάσκετ προέβαλλαν διάφορες δικαιολογίες, όμως η ουσία είναι μια: Στο πρωτάθλημα ΔΕΝ έγιναν έλεγχοι.

Τεστ… γιοκ στο ντέρμπι

Έτσι, λοιπόν, όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι σίγουρο σε ποσοστό 99.9% ότι στο ντέρμπι της Κυριακής δεν θα γίνει ντόπινγκ κοντρόλ, όπως και σε κανένα άλλο ματς της αγωνιστικής Α1 μπάσκετ, που θα μπορούσε να προκύψει μετά από την καθιερωμένη σχετική κλήρωση στο ΕΣΚΑΝ.Για να διεξαχθεί έλεγχος θα πρέπει έστω και την τελευταία στιγμή ο ΕΣΑΚΕ να έρθει σε συνεννόηση με το ΕΣΚΑΝ και, βέβαια, να πληρώσει μέρος ή, το σύνολο των οφειλομένων. Κάτι που μοιάζει σχεδόν απίθανο στο συγκεκριμένο τάιμινγκ. Έτσι τουλάχιστον εκτιμούν στο αντιντόπινγκ. Δεν φαίνεται, δηλαδή, να πολυκαίγονται στο μπάσκετ.

Πηγή: gazzettta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ