Ντάνι Άλβες: Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα αποφυλάκισης – Παραμένει στη φυλακή της Βαρκελώνης

Στο κενό έπεσε και η νέα προσπάθεια του Ντάνι Άλβες να βγει απο τη φυλακή καθώς το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε για δεύτερη φορά το αίτημα αποφυλάκισης του Βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή, που κατηγορείται για βιασμό.

Ντάνι Άλβες: Παραδέχθηκε την ερωτική επαφή με την γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Οι νομικοί εκπρόσωποι του πρώην μπακ της Μπαρτσελόνα είχαν ζητήσει την ελευθερία του μέχρι να δικαστεί για την υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται δίνοντας διαβεβαιώσεις πως δεν θα γινόταν φυγάς.  Για να πείσουν μάλιστα το δικαστήριο ανέφεραν πως ο Άλβες θέλει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του στη Βαρκελώνη και δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας πως θα επιχειρούσε να εξαφανιστεί αν γινόταν δεκτό το αίτημα του. Ωστόσο το δικαστήριο απάντησε αρνητικά και έτσι ο 40χρονος άσος θα παραμείνει στη φυλακή, μέχρι νεωτέρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντάνι Άλβες κατηγορείται για τον βιασμό μιας 23χρονης στην τουαλέτα ενός νυχτερινού κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου. Από τις 20 Ιανουαρίου λόγω των επιβαρυντικών στοιχείων που έχουν προκύψει σε βάρος του παραμένει προφυλακισμένος, ενώ η πρώτη αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει η πλευρά του τον Μάιο είχε επίσης απορριφθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ