Νοκ-άουτ ο Σπανούλης, αμφίβολος ο Πρίντεζης

Νοκ-άουτ ο Σπανούλης, αμφίβολος ο Πρίντεζης

Οριστικά χωρίς τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Παρασκευή, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη.

Για τρίτο συνεχόμενο ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αναγκασμένος να φτιάξει τα αγωνιστικά του πλάνα δίχως να έχει σε αυτά τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης.

Σημειώνεται ότι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, δεν επιθυμούν να διακινδυνέψουν να μείνει ο Σπανούλης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκτός παρκέ, καθώς ο τραυματισμός του είναι ύπουλος και χρίζει ιδιαίτερης προσοχής.

Την ίδια στιγμή, αμφίβολος για το παιχνίδι της Παρασκευής είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης . Ο Ελληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην μέση, εδώ και τρεις εβδομάδες και στα τελευταία ματς καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα του. H συμμετοχή του Πρίντεζη θα κριθεί από το αν ο παίκτης θα προπονηθεί την Τετάρτη (12/03) με την υπόλοιπη ομάδα, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του.

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ