Nίκος Τσουμάνης: Το “αντίο” του Θόδωρου Καρυπίδη

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του Νίκου Τσουμάνη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έσπευσε να αποχαιρετήσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε δύο θητείες στους «κίτρινους».

Αρχικά ο Νίκος Τσουμάνης φόρεσε τη φανέλα της ομάδας τη σεζόν 2013-2014 όταν ήταν βασικός στη Super League 1 και στη συνέχεια από το 2015 μέχρι το 2018 στη Football League.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, μετά τη συλλυπητήρια ανακοίνωση της ομάδας, θέλησε κι ο ίδιος να πει το δικό του “αντίο” στον Νίκο Τσουμάνη. Μέσω Insta story, ο Θόδωρος Καρυπίδης αποχαιρέτησε τον 31χρονο, γράφοντας: “Καλό Παράδεισο φίλε μου”.

 

Καρυπίδης-Τσουμάνης

 

Συγκλονίζει ο Τάτος για τον Τσουμάνη: “Γιατί μας το έκανες αυτό αδελφέ μου…”

Τάτος-Τσουμάνης

Ο Ανδρέας Τάτος συνδεόταν με στενή φιλία με τον Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.

Ο ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας εξέφρασε την ανείπωτη θλίψη του για τον χαμό του 31χρονου μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Οι δυο τους ήταν στενοί φίλοι από την εποχή που ήταν μαζί στον Άρη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι “έφυγε” από τη ζωή.

“Γιατί μας το έκανες αυτό ρε Νίκο γιατί, γιατί, γιατί αδελφέ μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ το μήνυμά του συνοδεύεται από μια φωτογραφία του αποθανόντος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ