Νίκος Παππάς: Έμμεση συγγνώμη η δωρεά του μισθού μου στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ

Ο Νίκος Παππάς φόρεσε και πάλι τα πράσινα έπειτα από 1.024 ημέρες. Ο 32χρονος γκαρντ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΚ και πάτησε παρκέ μέσα σε αποθέωση, μένοντας στο παρκέ 5:54 και έχοντας 0/1 δίποντο και 1 ασίστ σε αυτό το διάστημα για το «τριφύλλι» που επικράτησε με 71-57.

Μετά το τέλος του ματς, μίλησε στην ΕΡΤ για την πρόθεσή του να δώσει τις φετινές απολαβές του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ ως ένδειξη σεβασμού για όσα προσφέρουν.

«Μην το υπεραναλύσουμε και γίνουμε γραφικοί όπως γίναμε με τον Κορυδαλλό. Μετά από τόσα χρόνια εδώ, πλέον οι ανησυχίες και τα προβλήματά μου δεν είναι αν θα μπει η μπάλα στο καλάθι ή αν θα με αδικήσει ο προπονητής. Έχω καθαρό μυαλό να δω και άλλα πράγματα, να δω ανθρώπους που τόσα χρόνια παλεύουν για να έχω εγώ μόνο αυτά τα προβλήματα. Τι θέλω να πω; Συνειδητοποίησα φέτος πόσες φορές άφηνα τον καφέ μου παρατημένο στα αποδυτήρια, τα νερά πεταμένα, πόσες φορές μπήκα με βρώμικα παπούτσια ή πέταξα την πετσέτα. Είναι ένα έμμεσο ευχαριστώ, μια έμμεση συγγνώμη που με φρόντιζαν τόσα χρόνια. Δεν είναι ένα τρελό ποσό. Ας πούμε ότι είναι μια συγγνώμη για τόσα χρόνια που τις αγνοούσα» εξήγησε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, είπε: «Είναι πολύ όμορφο και πολύ ιδιαίτερο για εμένα ότι επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο, σε αυτή την ομάδα, σε αυτόν τον κόσμο. Είναι και μια προσωπική ικανοποίηση διότι μπορώ να ανταγωνίζομαι και να συναγωνίζομαι ξανά κορυφαίους παίκτες ύστερα από 3-4 χειρουργεία… Είναι όμορφο και ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση που συναντώ αυτή τη στιγμή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είχα συνηθίσει να είμαι σε ένα σύνολο που ήταν πάντα ανταγωνιστικό, διεκδικώντας πλεονέκτημα έδρας, πλέι οφ και πρωταθλητισμό. Αυτό θέλω να κάνω και τώρα. Νομίζω ότι το ίδιο σκεφτόμαστε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ