Νίκησε τον καρκίνο και συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Μάντσεστερ για το ματς με την Αστάνα – ΦΩΤΟ

Από την αίθουσα της κλινικής όπου πάλευε με τον καρκίνο κάνοντας χημειοθεραπείες στο αεροπλάνο με προορισμό το Καζακστάν ως μέλος της αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 19χρονος Μαξ Τέιλορ πραγματοποιεί το σπουδαιότερο comeback, έχοντας βγει νικητής από την μάχη με τον καρκίνο και πλέον ο Όλε Γκούναρ Σόλσκερ τον συμπεριλαμβάνει στους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αστάνα για το προσεχές ματς του Europa League.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο ο Τέιλορ έλαβε την διάγνωση του καρκίνου και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει επ’ αόριστον τα γήπεδα για να αφοσιωθεί στην θεραπεία του. Με το τέλος του καλοκαιριού ο οργανισμός του είχε δείξει πλήρη σημάδια ανταπόκρισης, με τους γιατρούς να του δίνουν το «πράσινο φως» για την επιστροφή του στην δεύτερη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων».

Ο ίδιος αποτελούσε ήδη ένα άκρως ελπιδοφόρο πρότζεκτ για τον σύλλογο, κάτι που απέδειξε και τον περασμένο Οκτώβρη, όταν αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ματς μετά την επιστροφή του, επιβεβαιώνοντας ότι άφησε πίσω του την σοβαρή ασθένεια και σπέρνοντας χαμόγελα εντός κι εκτός συνόρων στο διάβασμα της είδησης.

Σήμερα είδε το όνομά του στη λίστα με τους παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Καζακστάν και την Αστάνα καθώς ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Άστον Βίλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ