Νίκη της Κροατίας κόντρα στην Αργεντινή

Νίκη της Κροατίας κόντρα στην Αργεντινή

 

Σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι η Κροατία κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Αργεντινή, μετά το προβληματικό παιχνίδι της απέναντι στις Φιλιππίνες στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ.

Με 13 τρίποντα και εξαιρετικούς τους Μπογκντάνοβιτς, Σάριτς και Σίμον η Κροατία επικράτησε με 90-85 της Αργεντινής. Ο Σκόλα, από την άλλη μεριά, έκανε ότι μπορούσε ωστόσο δεν κατάφερε να σώσει την ομάδα της Αργεντινής. Με 30 πόντους και 9 ριμπάουντ, έκανε ότι μπορεί να κάνει ένας παίχτης στο παρκέ, αλλά χωρίς τελικό αποτέλεσμα.

Στην πρώτη περίοδο οι άμυνες ήταν απούσες. Αμφότερες οι ομάδες βρήκαν ρυθμό με τα εύστοχα τρίποντα και το σκορ ανέβηκε ψηλά. 28-20 για την ομάδα του Ρέπεσα. Το δεύτερο δεκάλεπτο ανήκει στην Αργεντινή, με το επιμέρους 24-18. Και πάλι οι άμυνες έλειπαν από το παιχνίδι και των δύο ομάδων.

Στην τρίτη περίοδο οι Κροάτες ήταν καταιγιστικοί. Σημείωσαν 29 πόντους, δέχθηκαν δέκα λιγότερους και το δεκάλεπτο έκλεισε με την διαφορά να είναι στους 12 πόντους, 75-63. Στην τελευταία περίοδο η Αργεντινή κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στην ανατροπή όμως η ομάδα του Ρέπεσα είχε χτίσει μία διαφορά που φαινόταν δύσκολο να ανατραπεί, έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι.

Καλό παιχνίδι έκανε και ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Ολυμπιακού, Όλιβερ Λαφαγέτ με 11 πόντους και 9 ασίστ, ωστόσο αποχώρησε τραυματίας δύο λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

Τα δεκάλεπτα: 20-28, 44-46, 63-75, 85-90

Αργεντινή : Σκόλα 30 , Μάτα 2, Καμπάτζο 13 , Πριτζιόνι 8 , Γκουτιέρεζ 9 , Ντέλια, Χερμάν 9 , Νοτσιόνι 11 , Σάφαρ 3

Κροατία : Τόμιτς 5 , Λαφαγετ 11 , Μπογκντάνοβιτς 16 , Σάριτς 16 , Ρούντες 6 , Ούκιτς 8 , Σίμον 18 , Ζόριτς 10

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ