Νεύρα και παρατηρήσεις από τον Σάντος

Νεύρα και παρατηρήσεις από τον Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του καθώς η προπόνηση δεν διεξαγόταν όπως αυτός επιθυμούσε. Ο Πορτογάλος τεχνικός διέκοπτε συνεχώς και έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του οι οποίοι δεν έδειξαν να συμμορφώνονται στις υποδείξεις με αποτέλεσμα στο τέλος να διακόψει απότομα την προπόνηση, την ώρα που ήταν ωστόσο προγραμματισμένο να σταματήσει.

Κατά τα άλλα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις και ο Φερνάντο Σάντος προτίμησε να τον προφυλάξει. Ο διεθνής αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο οικογενειακό διπλό με την ομάδα των αναπληρωματικών.

Φανέλα βασικού πήραν οι Καρνέζης, Τορισίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Σιόβας, Κατσουράνης, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Κονέ, Μήτρογλου και Χριστοδουλόπουλος σε σύστημα 4-3-3.Με τους αναπληρωματικούς αγωνίστηκαν οι Σηφάκης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Βυντρα, Φυτανίδης, Τζιόλης, Δημούτσος, Φορτούνης, Νίνης, Φετφατζίδης και Αθανασιάδης σε σύστημα 4-2-3-1.Ο Γιώργος Σαμαράς παρακολούθησε τη προπόνηση παρότι δεν είναι στην αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ