Νέο σοκ για την οικογένεια του Σάλα: Σε κρίσιμη κατάσταση η αδελφή του

Άλλο ένα σοκ για την οικογένεια του αδικοχαμένου άσου της Ναντ, Εμιλιάνο Σάλα. Η αδελφή του, Ρομίνα, φέρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αργεντινής σε κρίσιμη κατάσταση.

Η οικογένεια του ποδοσφαιριστή βυθίστηκε στο πένθος τον Ιανουάριο του 2019, όταν ο ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε αεροπορική τραγωδία κατά την μετακίνησή του προς το Κάρντιφ.

Πρόκειται για μία ιστορία που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίζει και συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ, με δεδομένο πως τότε είχαν ακουστεί και γραφτεί διάφορα ειδικά για τους μάνατζερ του παίκτη. Συγκεκριμένα, το γραφείο που τον εκπροσωπούσε, φερόταν να έχει επιστρατεύσει πιλότους αμφίβολου εμπειρίας και ποιότητας και ένα αεροσκάφος κάθε άλλο παρά λειτουργικό, ώστε ο ποδοσφαιριστής να ταξιδέψει στην Ουαλία και να κλείσει τη μεταγραφή του στην Κάρντιφ.

Και τώρα η οικογένεια δέχεται νέο “πλήγμα” από την αδελφή του, Ρομίνα, η οποία έχει και ένα παιδάκι 6 ετών. Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Nacion», η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της έχοντας προσπαθήσει να αυτοκτονήσει. Φίλος της, μάλιστα, ανέφερε ότι τον τελευταίο καιρό λάμβανε περίεργα μηνύματα από εκείνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ