NBA: Στο νοσοκομείο έστειλε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ την μασκότ των Χιτ – ΒΙΝΤΕΟ

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να διακομιστεί την Παρασκευή το βράδυ έπειτα από δύο γροθιές που δέχθηκε από τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κατά τη διάρκεια του Game 4 των τελικών του NBA στο Μαϊάμι ο άνδρας που υποδύεται τη μασκότ των Μαϊάμι Χιτ.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα ως μέρος του σόου σε ένα από τα διαλείμματα του αγώνα των Χιτ με τους Ντένβερ ο Μπέρνι (η μασκότ των Χιτ), ο οποίος ήταν ντυμένος με ρόμπα μαχητή και μεγάλα γάντια, κινήθηκε προς τον Ιρλανδό πρώην πρωταθλητής του UFC στο μέσο του γηπέδου.

Το σενάριο προέβλεπε μάχη του ΜακΓκρέγκορ με την μασκότ, όμως η γροθιά όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Ιρλανδός δεν κατάφερε να ελέγξει τη δύναμή του.

Ο ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος προωθούσε ένα σπρέι για την ανακούφιση του πόνου, θέλησε να κάνει πλάκα με τη μασκότ των Μαϊάμι Χιτ, όμως μία γροθιά του ήταν υπερβολικά δυνατή και έριξε κάτω τον Μπέρνι, ο οποίος στη συνέχεια δέχθηκε ακόμα ένα χτύπημα ενώ ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα στο πάτωμα.

Τα χτυπήματα του 34χρονου πρώην πρωταθλητή του UFC ήταν τόσο δυνατά με αποτέλεσμα ο άνθρωποςνα διακομισθεί σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πάντως, ο άνδρας που υποδύεται τον Μπέρνι, σύμφωνα με το The Athletic, έλαβε παυσίπονα, πήρε εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ