NBA: Με μαγικό Γιόκιτς οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν των Μαιάμι Χιτ και έκαναν το 1-0 στους τελικούς-ΒΙΝΤΕΟ

Ανώτεροι από την αρχή έως το τέλος ήταν οι Νάγκετς στον πρώτο τελικό απέναντι στους Χιτ, και επικράτησαν με 104-93 παίρνοντας προβάδισμα στους τελικούς του NBA.

NBA – Μπάτλερ: «Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος – Παίζουμε για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Η ομάδα του Ντένβερ είχε και πάλι σε ρόλο μαέστρου τον μοναδικό Νίκολα Γιόκιτς που ταλαιπώρησε την άμυνα της ομάδας του Μαϊάμι. Συγκεκριμένα ο σπουδαίος Σέρβος σημείωσε ένα ακόμη τριπλ-νταμπλ μετρώντας 27 πόντους, 14 ασίστ και 10 ριμπάουντ. Συνοδοιπόροι του οι Τζαμάλ Μάρεϊ με 26 πόντους-10 ασίστ και Μάικλ Πόρτερ με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Στον αντίποδα οι Μαϊάμι Χιτ έβγαλαν κόπωση μετά τη δύσκολη σειρά με τους Σέλτικς και δεν κατάφεραν ουσιαστικά σε κανέναν σημείο να διεκδικήσουν στα ίσα το ματς. Ενδεικτική της εικόνας των Χιτ η εμφάνιση του Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος έμεινε στους 13 πόντους έχοντας 6/14 σουτ. Μοναδικός που διασώθηκε ο Μπαμ Αντεμπάγιο που μέτρησε 26 πόντους και 13 ριμπάουντ.

NBA: Εξετάζει τη λύση των τεχνικών ποινών για την αντιμετώπιση του flopping

Τα δωδεκάλεπτα: 29-20, 59-42, 84-63, 104-93.

Ο δεύτερος τελικός διεξάγεται στις 03.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας και πάλι στο Ντένβερ. Υπενθυμίζεται ότι η σειρά των τελικών του NBA κρίνεται στις τέσσερις νίκες.

Σακίρα: Νέο ειδύλλιο με αστέρα του NBA;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ